MoreGolf MasterCard

Delbetala årsavgiften med MoreGolf Mastercard – golfarens kort

Hej medlem!

Med golfens eget betal- och kreditkort MoreGolf Mastercard kan du delbetala din årsavgift för 2020 till oss på 6 eller 12 månader utan ränta. Det enda som tillkommer är en månadsavgift på 29 kronor.

Så här gör du

Det finns olika sätt att delbetala din årsavgift till oss med MoreGolf Mastercard. Välj något av dessa alternativ:

• Betala med MoreGolf Mastercard på klubben

Betala din årsavgift med ditt MoreGolf Mastercard på plats på Åsgatan 68. From den 1 Dec 2019

Delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.

• Betala med MoreGolf Mastercard via Min Golf

Din årsavgift finns upplagd i Min Golf under Mina Sidor > Mina betalningar. From den 1 Dec 2019

Betala med ditt MoreGolf Mastercard och delbetala sedan din årsavgift på golf.se/moregolf under Mina Sidor > Transaktioner.

Har du inget MoreGolf Mastercard och vill delbetala?

Då kan du ansöka om ett kort på golf.se/moregolf. När du skickat in och fått din ansökan godkänd, välj och följ något av stegen ovan.

Fördelar med MoreGolf Mastercard

• Bonus på alla inköp
  • Möjlighet att delbetala årsavgiften till golfklubben och andra inköp
  • Upp till 55 dagars räntefri kredit
  • Kompletterande reseförsäkring och hyrbilsförsäkring

Hedemora Golf

MoreGolf Mastercard är ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och EnterCard Group AB. Mer information och kortvillkor finns på golf.se/moregolf.

Hedemora GK Åsgatan 68 776 21 Hedemora   Kansli/Shop: 070-2925119  info@hedemoragk.se  Bankgiro: 5787-4901 Swish:1230593764