Dalagolfen 2018

22 augusti Samuelsdals GK B-klass  Hedemora GK B-klass
29 augusti Leksands GK  Säters GK
12 september FINAL Rättviks GK

Deltagare spelar i den grupp man tillhör.

Avgift spelare - Tävlingsgreenfee 200:- + anm.avg. 50:- (40:- går till priser och 10:- går till arangerande klubbs oldboykassa.)

Årets dalagolfare i A- och B-klass utses på samma sätt som för årets scratchspelare och årets klubb dvs. 3 kvaltävlingar + final. Pokaler och presentkort till de tre bästa i repektive klass (A-, B- och Scratchklass).

Prisbord i finalen som tidigare år.

Kvalificering till final, klubb. Alla klubbar har rätt att delta. Klubb som inte har 5 spelare som kvalificerat sig till finalen har rätt att plocka med spelare som inte kvalificerat sig så att man får ihop ett fullt lag. De spelare som tillkommit på sådant sätt deltar bara i lagfinalen men inte i den individuella finalen.

Mvh Styrelsen