Dalascramble i Prästhyttan

Dalsjö 1 vinnare scramble

Dalsjö 1 segrare i Dalascramble

Årets Dalascramble vanns av Dalsjö 1 som med en avslutande Eagle på nian säkrade en säker seger. Laget bestod av Gustav Sandström, Nils Ekemark och Melvin Ribjer. En mäktig drive på 295m följdes upp med en kort chipp i koppen på sista hålet.

Juniortävlingen Dalascramble avgjordes på onsdagen i Prästhyttan. Hedemoras lag bestående av Oskar Perers, Alida Perers och Ella Perers på tredje plats var dock endast två slag efter detta år. Dalascramble har utvecklats till lite av en lagmatch mellan Dalsjö och Hedemora då inga andra klubbar har ställt upp. Dalsjö hade i år fyra lag och Hedemora ett lag. Från att de första åren varit utklassade så har Hedemora-gänget så sakta närmat sig, även om vi än så länge saknar låg-handicappare i vårt lag.

HedemoraScramble

Hedemoras lag i Dalascramble