Golfskolan 2019

Golfskolan2019

Ella, Adam, Adrian, Hjärt och Samuel på Golfskolan.

Årets golfskola har genomförts i Prästhyttan. Efter 4 dagars intensiv träning har alla deltagare kunnat märka påtagliga framsteg i golfandet.

Några var nybörjare och några som hållit på några år. Tränare var Hjärt Björklund och ledare var Sten Perers och Per Perers. Varje dag spelades en runda på korthålsbanan varvat med diverse teknikövningar. Driving rangen var också en av de populäraste momenten, då man får slå riktigt långt. Varje dag hade vi även en partävling på putting-green med fina resultat. På torsdagen ingick en teen-cup klubbtävling. Golfskolan avslutades på torsdagen med fika och prisutdelning.