Teen Tour i Hedemora

TT1 VilleOchEmma

Emma Källkvist och Ville Petterson, båda från Hagge Gk, segrade i flick- respektive pojk-klassen.

Golftävlingen Teen Tour First arrangerades på söndagen av Hedemora Gk i Prästhyttan med tretton deltagare. Emma Källkvist från Hagge Gk segrade i flickklassen och Ville Petterson också Hagge Gk i pojkklassen.

Teen Tour består av 6 spelomgångar för juniorer 13-21 år och spelas utan handicap (scratch). Teen Tour First är den lägsta nivån av tre, och spelas på 15 platser parallellt i olika distrikt. Nästa nivå är future Future och därefter Elit. Mellan varje spelomgång flyttas de 10% bästa upp till nästa nivå medan motsvarande antal åker ned. Hedemoras tävling var den sjätte och sista spelomgången för säsongen, och uppflyttningen sker då till första omgång nästa år.
Hemmaklubben Hedemora Gk hade endast två deltagare med; Alida Perers 2:a i flickklassen och Ella Perers 3:a i flickklassen.

Funktionärer var Sten Perers Tävlingsledare, Lennart Ebbegren Domare, Per Perers Starter och Håkan Karlsson Resultatgivning.

Flickor
1.  Emma Källkvist Hagge Gk 101
2.  Alida Perers Hedemora Gk 109
3.  Ella Perers Hedemora Gk 115

Pojkar
1.  Ville Pettersson Hagge Gk  78
2.  Wiljam Strömsund Hagge Gk 82
T3  Charlie Berglund Dalsjö Gk 87
T3  Oskar Kahr Samuelsdals Gk 87

Fullständig resultatlista finns på golf.se.

TT2 Ville puttar

Ville puttar för segern i pojkklassen.

TT3 PerStarter1

Per Perers tog hand om starten, här med tjejklassen.

TT4 LennartEÖvervakar Startproceduren

Lennart Ebbegren domare, övervakar startproceduren.

TT5 SolenKomFram

Efter en mulen start kom solen fram på eftermiddagen.

TT6 Charlie

Puttning på 9:an

TT7 EmmaPå18e

Emma Källkvist i mitten tog hem tjejklassen. Till vänster Alida Perers och till höger Ella Perers.

TT8 IsakSänkerFör BirdiePå18

Isak sänker en birdie på 18:e

TT9 HugoPuttar

Hugo Liljeros puttar på 18:e medan Gabriel Lundkvist håller flaggan.

TT10 GustavGylfe tackar för matchen

Gustav Gylfe till höger tackar sina lagkamrater för ronden.