Juniorkampen26 2020 08 05

Adam Lindén segrare i Dalsjö

Sista deltävlingen i juniorkampen avgjordes i Dalsjö på tisdagen. Adam Lindén, Hedemora Gk, segrade i D-klassen före Felix Sjödén, Gagnefs Gk. I sammandraget slutade Adam och Felix på samma poäng och delade därmed förstaplatsen.
Sista deltävlingen av sex avgjordes i Dalsjö med 29 deltagare. Ella Perers, Hedemora Gk, slutade fyra i C-klassen.

Juniorkampen23 2020 08 05

Första start i Juniorkampens sjätte deltävling

Juniorkampen24 2020 08 05

Adam Lindén till höger, chippar på 18:e hålet. Felix Sjöden till vänster gör sig beredd.

Juniorkampen25 2020 08 05

Ella Perers, till vänster, avslutar på 9:e hålet. Linnea Ludén från Dalsjö läser green.

Golfskola2020

Årets golfskola med 8 deltagare plus ledare.

Golfskolan har startat med ett gäng unga golfare, en lagom blandning från nybörjare till mera erfarna spelare. Årets golfskola fick senareläggas på grund av vårens Corona-kris.

Programmet består av uppvärmning och lagspel på korthålsbanan på morgonen. Därefter en frukt och sedan träningspass med utslag, puttning och pitch och chip. Förmiddagen avslutas med puttävling och sedan en lättare lunch. På eftermiddagen får sedan de som är nära grönt kort möjlighet att gå fadderrunda på stora banan.

Intensivträning i golf under fyra dagar vecka 31. Specialerbjudande för nybörjare, se nedan.

Varierande träning med putt, chip och långa slag. Träningen varvas med lekar och tävlingar samt spel på korthålsbanan. Lättlunch samt fikaraster ingår. Ålder från 7 år.

Golfskola2018Treknack 400

Datum: 27/7-30/7 (Måndag-Torsdag)
 Tid:  9:00-14:00
 Plats:  Prästhyttan, samling vid korthålsbanan
 Pris:  400:- insätts på bankgiro 860-8192

Specialerbjudande för nybörjare:

Tid:  9:00-12:00
 Pris:  250:- insätts på bankgiro 860-8192

Anmälan senast 25:e juli.

Anmälan och frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Sten Perers på 073-7472475. Ange namn, ålder, samt namn och telefon till förälder/kontaktperson. Utförligare personuppgifter lämnas i samband med kursstart. Klubbor finns att låna för den som inte har egna.

Nybörjare600

Start: V21 (2020-05-19)
Tid: Tisdagar 18-19.30
Plats: Prästhyttan, samling vid korthålsbanan
Ålder: 7-12år
Pris: 300:-
Omfattning:  5 gånger

Nybörjarkurs med träning av de olika momenten i golf. Långa slag, putt, pitch, chip och bunkerslag. Regler och uppträdande. Efter kursen finns möjlighet att fortsätta i ordinarie träningsgrupp och ta grönt kort.

Corona-info: Håll avstånd, tvätta händerna, delta ej om du är sjuk eller varit frisk mindre än 2 dagar. Använd gärna golfhandskar.

Sten & Lamin

Frågor och anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till kansliet. Första tillfället är prova-på, därefter betalas anmälningsavgiften till Bankgiro 860-8192 Hedemora GK Ungdom.

Juniorträning400

Juniorträning måndagar 17.00-19.00 med start 4 maj.

Välkomna till en ny golfsäsong i Prästhyttan. Observera att vi tränar på måndagar i år!

Tänk på att följa aktuella rekommendationer angående Corona.

Håll avstånd. Tvätta händerna. Delta ej om du är sjuk eller varit frisk mindre än två dagar.

Sten & Hjärt

TT1 VilleOchEmma

Emma Källkvist och Ville Petterson, båda från Hagge Gk, segrade i flick- respektive pojk-klassen.

Golftävlingen Teen Tour First arrangerades på söndagen av Hedemora Gk i Prästhyttan med tretton deltagare. Emma Källkvist från Hagge Gk segrade i flickklassen och Ville Petterson också Hagge Gk i pojkklassen.

Teen Tour består av 6 spelomgångar för juniorer 13-21 år och spelas utan handicap (scratch). Teen Tour First är den lägsta nivån av tre, och spelas på 15 platser parallellt i olika distrikt. Nästa nivå är future Future och därefter Elit. Mellan varje spelomgång flyttas de 10% bästa upp till nästa nivå medan motsvarande antal åker ned. Hedemoras tävling var den sjätte och sista spelomgången för säsongen, och uppflyttningen sker då till första omgång nästa år.
Hemmaklubben Hedemora Gk hade endast två deltagare med; Alida Perers 2:a i flickklassen och Ella Perers 3:a i flickklassen.

Funktionärer var Sten Perers Tävlingsledare, Lennart Ebbegren Domare, Per Perers Starter och Håkan Karlsson Resultatgivning.

Flickor
1.  Emma Källkvist Hagge Gk 101
2.  Alida Perers Hedemora Gk 109
3.  Ella Perers Hedemora Gk 115

Pojkar
1.  Ville Pettersson Hagge Gk  78
2.  Wiljam Strömsund Hagge Gk 82
T3  Charlie Berglund Dalsjö Gk 87
T3  Oskar Kahr Samuelsdals Gk 87

Fullständig resultatlista finns på golf.se.

TT2 Ville puttar

Ville puttar för segern i pojkklassen.

TT3 PerStarter1

Per Perers tog hand om starten, här med tjejklassen.

TT4 LennartEÖvervakar Startproceduren

Lennart Ebbegren domare, övervakar startproceduren.

TT5 SolenKomFram

Efter en mulen start kom solen fram på eftermiddagen.

TT6 Charlie

Puttning på 9:an

TT7 EmmaPå18e

Emma Källkvist i mitten tog hem tjejklassen. Till vänster Alida Perers och till höger Ella Perers.

TT8 IsakSänkerFör BirdiePå18

Isak sänker en birdie på 18:e

TT9 HugoPuttar

Hugo Liljeros puttar på 18:e medan Gabriel Lundkvist håller flaggan.

TT10 GustavGylfe tackar för matchen

Gustav Gylfe till höger tackar sina lagkamrater för ronden.

Hedemora GK Åsgatan 68 776 21 Hedemora   Kansli/Shop: 070-2925119  info@hedemoragk.se  Bankgiro: 5787-4901 Swish:1230593764