Linneapå18

Linnéa Ludén avslutar en fin rund på 18:e, här tillsammans med Ella Perers och Othilia Angel

Årets upplaga av juniorkampen rullar på, och den 6:e deltävlingen har spelats i Hedemora med 20 deltagare. Bästa resultat kom i C-klassen där Linnéa Ludén, Dalsjö Gk gick runt på 65 slag. I D-klassen segrade Oskar Perers, Hedemora på 37 slag (9-hål).

Tävlingen spelades på onsdagen med perfekt väder och fina förutsättningar på banan. Övriga deltagare från Hedemora var Adam Lindén tvåa i D-klassen och Ella Perers, trea i C-klassen.

Några resultat
A-Klass
1. Niclas Antoniusson, Leksands Gk, 67 slag

B-klass
1. Isak Lauridsen, Falun-Borlänge Gk, 69 slag

C-klass
1. Linnéa Ludén, Dalsjö Gk, 65 slag
3. Ella Perers, Hedemora Gk, 74 slag

D-klass (9hål)
1. Oskar Perers, Hedemora Gk, 37 slag
2. Adam Lindén, Hedemora Gk, 42 slag

Juniorkamp uppvärmning

Full fart på driving range inför tävlingen

Charlie puttar

På 9:e green

Boll1330

Nästa gäng på ingång

Boll1340

Nöjda spelare i halvtid

Ella och Linnea

Ella och Linnéa på väg in

OskarAdamFelix

Adam gör sig klar medan Oskar och Felix väntar

Knottpå8an

På16

Utslag på 16:e

Ledarbollenpå18

Ledarbollen på väg mot mål

SummeraDagensResultat

Summering av dagens resultat

AvslutadRunda

Nöjda tjejer efter dagens runda

VidResultattavlan

Vid resultattavlan

Golfskolan2019

Ella, Adam, Adrian, Hjärt och Samuel på Golfskolan.

Årets golfskola har genomförts i Prästhyttan. Efter 4 dagars intensiv träning har alla deltagare kunnat märka påtagliga framsteg i golfandet.

Några var nybörjare och några som hållit på några år. Tränare var Hjärt Björklund och ledare var Sten Perers och Per Perers. Varje dag spelades en runda på korthålsbanan varvat med diverse teknikövningar. Driving rangen var också en av de populäraste momenten, då man får slå riktigt långt. Varje dag hade vi även en partävling på putting-green med fina resultat. På torsdagen ingick en teen-cup klubbtävling. Golfskolan avslutades på torsdagen med fika och prisutdelning.

Dalsjö 1 vinnare scramble

Dalsjö 1 segrare i Dalascramble

Årets Dalascramble vanns av Dalsjö 1 som med en avslutande Eagle på nian säkrade en säker seger. Laget bestod av Gustav Sandström, Nils Ekemark och Melvin Ribjer. En mäktig drive på 295m följdes upp med en kort chipp i koppen på sista hålet.

Juniortävlingen Dalascramble avgjordes på onsdagen i Prästhyttan. Hedemoras lag bestående av Oskar Perers, Alida Perers och Ella Perers på tredje plats var dock endast två slag efter detta år. Dalascramble har utvecklats till lite av en lagmatch mellan Dalsjö och Hedemora då inga andra klubbar har ställt upp. Dalsjö hade i år fyra lag och Hedemora ett lag. Från att de första åren varit utklassade så har Hedemora-gänget så sakta närmat sig, även om vi än så länge saknar låg-handicappare i vårt lag.

HedemoraScramble

Hedemoras lag i Dalascramble

Golfskola2018Treknack 400

Golfskola för juniorer under 4 dagar. Även nybörjare. Ålder från 7 år.

Varierande träning med putt, chip och långa slag. Träningen varvas med lekar och tävlingar samt spel på korthålsbanan. Lättlunch samt fikaraster ingår.

Datum:  17-20 juni
 Tid:  9.00-15.00
 Plats:  Prästhyttan, samling vid korthålsbanan
 Pris:

400:- insätts på bankgiro 860-8192 i samband med anmälan

Anmälan senast 14 juni.

Anmälan och frågor till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Sten Perers 073-7472475. Ange Namn, ålder samt namn på förälder/kontaktperson. Meddela även behov av specialkost.

Medtag egen vattenflaska. Klubbor finns att låna för dem som inte har egna.

På onsdag eftermiddag ingår Dalascramble, en lagtävling för juniorer som har grönt kort. För de yngre en lagtävling på korthålsbanan.

EllaiRättvik

Ella Perers på 5:e hålet i Rättvik

Ella Perers delade första platsen i Juniorkampens D-klass när andra deltävlingen avgjordes i Rättvik. Ella delade första-platsen med David Cederlöf från Hagge. Resultatet innebär att Ella gick upp i total ledning efter två deltävlingar. Totalt var det 26 deltagare, men bara 3 i D-klassen. Efter skolans slut brukar dock flera tillkomma, vilket kan innebära tuffare motstånd på nästa deltävling. Tabell finns på följande länk Totalställning i Juniorkampen

HaggeJuniorkamp

Oskar Perers andra från höger närmast omgiven av Adam Lindén och Ella Perers. Med på bilden är även Oskars spelpartner Filip Sjödén till vänster.

Oskar Perers vann D-klassen när första deltävlingen i Juniorkampen  spelades i Hagge.

Tre spelare från Hedemora GK deltog i helgens deltävling i Juniorkampen, alla i D-klassen. Oskar Perers tog hem segern, medan Adam Lindén och Ella Perers delade tredje platsen. Totalt var det 31 deltagare i första deltävlingen. Juniorkampen består av 8 deltävlingar varav de fyra bästa får räknas. Nästa deltävling blir den 2:a juni i Rättvik.