Hedemora GK på 12:e plats i Hofors

HoforsGK

Även Hofors GK känner av torkan

Det blev en 12:e plats för Hedemora GK vid seriespelet för division 2 norra. Totalt 15 lag kom till start. Efter en stark start med delad 6:e plats efter första ronden så föll vi tillbaka lite i den tuffa konkurrensen. Vi hade sex spelare till start Kim, Daniel, Edvin, Frans, Anton och Erik som kämpade i ett varmt och soligt Hofors. Vann gjorde Mora Gk med Timrå och Avesta närmast efter.

Hedemoralaget

Hedemoras lag i seriespelet. Frän vänster: Jacob Agnér, Daniel Söderberg, Erik Perers, Kim Jackson, Anton Cardenström, Frans Perers, Edvin Esselin

Banan var mycket torr och greenerna inte perfekta, om än något bättre än i Hedemora. Första ronden var foursome där Kim och Daniel gjorde en mycket stabil insats på 3 över par. Frans och Edvin 7 över. Andra ronden var bästboll som vi verkar ha svårt för, men värmen på eftermiddagen gjorde också sitt till. Kim och Erik 4 över. Frans och Daniel 6 över. Vi föll till 13:e plats totalt.

Uppvärmning

Uppvärmingen första dagen

Taktiksnack

Hjärt Björklund går igenom taktiken inför första rundan

FoursomeEdvinoFrans

Edvin och Frans ute på första rundan

FoursomeKimDaniel

Kim och Daniel svarade för en bra runda och Hedemora var på 6:e plats

Efter en kort natts sömn var det tidig start på lördagen. Tredje ronden var foursome och återigen en stark rond med delad 6:e plats förde upp oss till 11:a i resultatlistan. Kim och Edvin 2 över, Anton och Daniel 6 över. Fjärde ronden singelspel och vi kunde inte riktigt matcha de andra klubbarna.  Anton gjorde en fin runda på 4 över, Kim 8 över, Frans 14 över och Erik 18 över.
Slutresultatet en 12 plats får anses vara godkänt med tanke på våra förutsättningar.

KimPuttar

Kim som var i högform fick spela alla fyra ronderna

Hofors2018AntonPutt

Anton svarade för den bästa singelrundan