Eagle i seriespelet

KimsEagleputt

Kim sänker eagle putt efter Eriks inspel

Hedemora Gk ligger på delad sjätte plats efter första dagen av seriespelet. Efter en trevande första foursome så gick man riktigt bra på bästbollen.

Årets seriespel avgörs i Leksand. 13 lag kvalar om en plats i division 1. Lagen består av 6 spelare som spelar foursome, fyrboll, foursome och singel. Efter första ronden hade Hedemora en delad 10:e plats på 9 över par. En eagle på 13:e noterades efter närmast perfekt spel. Andra ronden förde upp laget till delad 6:e plats efter att ha noterat 2 under par.

Soligt och varmt var det så när som på en kortare regnskur, som turligt nog inträffade under lunchuppehållet. 36 hål på en dag tar dock på krafterna och de sista hålen var koncentrationen inte alltid på topp. Andra rondens resultat var dock mycket bra och i paritet med Avesta som leder tävlingen efter första dagen, ett slag före Samuelsdal.

I Hedemoras lag spelar Kim Jackson, Edvin Esselin, Erik Perers, Daviel Söderberg, Anton Cardenström och Frans Perers. Lagkapten är Jacob Agnér.

Dricka

Det gällde att dricka mycket i värmen

AntonBirdie13

Anton gör en birdie på bästbollen