Golfresa till Tällberg

20220810 GolfareTällberg

Adam, Edvin, Axel, Oliwer och Sten i Tällberg

Juniorsektionen hade en golfresa till Tällbergs Gk före skolstarten. 4 juniorer och två ledare följde med på resan.

Resan startade 08.00 från Hedemora. Vädret var fint och framme i Tällberg fanns lite tid för driving-range innan start. Vi delade upp oss i två bollar och gav oss ut på den kuperade banan. Oliwer förlade en klubba på första varvet, men kunde som tur var återfå den när vi var ute på andra varvet.

Ett stort tack för att vi fick komma och spela på en fin och välskött 9-håls bana med fantastisk utsikt över Siljan.

Efter att avslutat värv var vi rejält slut och framförallt hungriga. Laget med Adam, Axel och Hjärt vann, även om det andra varvet var betydligt jämnare än det första. Vi avslutade med middag på en pizzeria i Leksand innan vi åkte hemåt igen.

20220810 Klubbhus

Klubbhuset i Tällberg